top of page

Elämäsi Neliöt LKV

Neliöt heräsivät elämään

Minna Oksanen ja Päivi Nevasalmi ovat molemmat kokeneita kiinteistönvälittäjiä, jotka olivat tunteneet toisensa vuosia. Vuonna 2020 Minna ja Päivi olivat olemmat tienhaarassa, ja naiset päättivät yhdistää voimansa. Nämä tehonaiset täydentävät toisiaan juuri sopivasti. Heillä on samanlaiset arvot ja toimintatavat: Minna ja Päivi haluavat olla asiakkaalle rehellinen kumppani, ja välittää koteja erilaisissa elämäntilanteissa, erilaisiin tarpeisiin.

 

Molemmat ovat empaattisia ja rentoja persoonia. Heillä oli siis monta hyvää  pistää yhdessä pystyyn kiinteistövälitysliikkeen Elämäsi Neliöt LKV:n.

Naiset tarvitsivat kuitenkin apua markkinoinnissa. Lue asiakaspalautteista, miten Stoori by Sara on auttanut Minnaa ja Päiviä!

”Kyllä somemarkkinointia kannattaa tehdä. Uusina yrittäjinä tuskailimme nettisivujen ja firman FB-sivujen valmistumisen kanssa – meillä molemmilla yrittäjillä oli hyviä ideoita, muttemme tienneet miten saada asiat oikein esille. Eräänä iltana huomasin Facessa Stoori by Saran ilmoituksen. Soitto kollegalle ja siitä se sitten yhteistyö Saran kanssa lähti, ja olemme olleet enemmän kuin tyytyväisiä.

Sara on iloinen, mutkaton ja helposti lähestyttävä persoona, jolla on sana hallussa ja paljon visuaalista näkemystä. Sivumme valmistuivat nopeasti ja palaute asiakkailta on ollut hyvää. Eli somemarkkinointi kantaa hedelmää meille - ja myös Saralle. Hinta-laatusuhde on myös kunnossa.”

- Päivi Nevansalmi, kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Elämäsi Neliöt LKV

"Mielestäni Saralla on sellainen freesi ote, mitä me ainakin haemme ja asiakaslähtöinen asenne! Saran tekemät flyerit olivat minusta enemmän kuin täydelliset. "

- Minna Oksanen, kiinteistönvälittäjä LKV, YKV, Elämäsi Neliöt LKV

flyer elämäsi neliöt.JPG
Elämäsi neliöt palaute
bottom of page