top of page

Evetta Oy

Uusi yritys sai siivet alleen

Minulla oli iso ilo päästä Evetan matkaan mukaan heti kalkkiviivoilla. Noora Riihola otti minuun yhteyttä, kun hän vielä oli päivätyössään ja vasta siirtymässä yrittäjyyteen. Koen, että minusta oli Nooralle paras mahdollinen hyöty, kun varhaisessa vaiheessa pystyin brainstormaamaan hänen kanssaan liiketoimintastrategiasta ja jopa olemaan nimen valinnassa mukana.

Evetta on profiloitu astetta laadukkaammaksi kodin palveluiden tarjoajaksi, joka tekee paljon enemmän kuin pelkkiä siivouksia. Evetta huolehtii kodista kuin omastaan ja Evetalta saa kokonaisvaltaista, aina ystävällistä ja joustavaa palvelua.

Teimme yhdessä Evetalle viestintäsuunnitelman. Ensin loin Evetalle brändin ja suunnittelin logon. Brändin valmistuttua ja asiakkaan ollessa siihen tyytyväinen avasimme Facebook-sivut, joiden avulla toiminta saatiin nopeasti käyntiin. Loimme Facebook-arvonnan, joka niin sanotusti räjäytti pankin. Arvonnan myötä Nooran kalenteri alkoi täyttyä. 

Seuraavaksi tehtiin nettisivut. Sivujen teknisestä toteutuksesta ja Nooran kuvista vastasi Severi Creative. Itse vastasin tekstisisällöistä ja ilmeestä. Yhteistyö toimi mainiosti, ja Noora oli tyytyväinen sivuihin. Noora on tällä hetkellä täystyöllistetty yrittäjä, jonka missio luoda uudenlainen siivousyritys toimi.

 

Viestimme alusta asti selkeästi sen, että Evetta haluaa olla mukana muuttamassa siivousalan kulttuuria ja arvostusta, sekä toimia mahdollisimman vastuullisesti. Evetan brändi on raikas ja onnistunut, ja Evetan tulevaisuus näyttää valoisalta!

Alla näkyy asiakkaalle alun perin tehty logo ja sen jälkeen vajaa vuosi toiminnan aloituksen jälkeen hiottu brändi-ilme uuden logon kera.

Evetta kodinpalvelut vihreä tausta logo
evetta1.png
evetta2.png

Alla uuden brändin mukainen Facebook-kansikuva.

facebook kansikuva.JPG
bottom of page