top of page
IMG_4700_edited.jpg

CANVA-KOULUTUKSET ORGANISAATIOILLE JA TIIMEILLE

Kun pelkästään kaunis kuva ei riitä, vaan haluatte tehdä tuloksellisia markkinointimateriaaleja itse nopeasti ja helposti.

Haluatteko tehdä ammattimaisia markkinointimateriaaleja, joiden avulla tavoitatte paremmin asiakkaat?

Kiinnostaako säästää rahaa somemainonnassa tehokkaammilla mainoskuvilla?

Haluatteko ottaa haltuun helppokäyttöisen ohjelman, jolla tämä kaikki onnistuu?

Stoori by Saran Canva-koulutuksen avulla nostatte yrityksenne somekuvituksen uudelle tasolle!

KENELLE CANVA-KOULUTUS SOPII?

  • Organisaatioille, jotka haluavat tehdä markkinointimateriaalit itse säästäen resursseja.

  • Tiimeille, joiden tehtäviin kuuluu tuottaa visuaalista sisältöä verkkoon tai printtiin tai sosiaaliseen mediaan.

  • Canvan käyttöä aloitteleville tai jo konkareille.

  • Kaikille, jotka haluavat tehdä helposti ja tehokkaasti mitä vain visuaalisia materiaaleja presentaatioista mainoksiin ja somekuvituksista käyntikortteihin.

MILLAINEN STOORI BY SARAN CANVA-KOULUTUS ON?

ASIAKASLÄHTÖINEN

Suunnittelen jokaisen koulutuskerran yksilöllisesti vastaamaan asiakkaan tarpeita.

KÄYTÄNNÖNLÄHEINEN

Käytän runsaasti konkreettisia esimerkkejä. Pidän huolen, ettei koulutuksessa tule tylsää, ja että kaikki pysyvät mukana.

KATTAVAT KOULUTUSMATERIAALIT

Kokonaisuus sisältää koulutuksen ja juuri asiakasta varten tehdyt kattavan koulutusmateriaalin, jonka pohjalta on hyvä syventää Canva-osaamista myös koulutuksen jälkeen!

JOUSTAVA

Canva-koulutus voi olla kestoltaan muutaman tunnin tai se voi olla useampi osainen Canva-kurssi. Koulutus voidaan järjestää joko asiakkaan tiloissa tai etänä Teamsin välityksellä.

CANVA-KOULUTUKSEN TAVOITE

Canva-koulutuksen tavoitteena on antaa käytännön neuvoja visuaalisen materiaalin tuottamiseen helposti ja nopeasti, vaikka osallistujilla ei olisi aiempaa graafisen alan kokemusta.

Canva-kurssilla saat ideoita tehokkaan markkinointimateriaalin tekemiseen.  Canva tarjoaa mahdollisuuden luoda yhtenäistä brändinne mukaista materiaalia.  Opetan, kuinka voitte luoda brändinne mukaista markkinointimateriaalia. 

Opetan teitä jakamaan ja työskentelemään yhdessä Canva-projektien parissa, mikä tehostaa organisaationne sisäistä viestintää ja yhteistyötä. Canva-koulutuksen myötä opitte hyödyntämään Canvaa tehokkaasti, mikä vähentää suunnitteluaikaanne ja tekee suunnittelusta joustavampaa.

Canva-koulutuksessa opitte, miten otatte Canvan haltuun ja teette sillä esim. somejulkaisujen kuvia, videoita ja jopa esitteitä valmiiden elementtien ja pohjien avulla tai vapaasti ideoiden. Canva-kurssilla innostetaan osallistujia vapauttamaan luovuutensa ja löytämään uusia tapoja ilmaista itseään graafisen suunnittelun kautta.

CANVA-KOULUTUKSEN HYÖDYT ORGANISAATIOLLENNE

RAHAN
SÄÄSTÖ

Kun opitte tekemään markkinointimateriaalit itse, ulkopuolista graafikkoa ei tarvitse hyödyntää yhtä paljoa.

AJAN
SÄÄSTÖ

Canva on helppo ja nopea käyttää, kun tietää mitä tekee.

MYYTÄVÄT MATERIAALIT

Opitte tekemään brändinne mukaisia materiaaleja, joten lopputulos näyttää ammattimaiselta.

CANVA - TEHOKKAAMPI TAPA LUODA DIAESITYKSIÄ

Canva tarjoaa innovatiivisen vaihtoehdon perinteisille PowerPoint-esityksille. Canva ei ainoastaan helpota esitysten luomista, vaan se myös tarjoaa runsaasti etuja PowerPointiin verrattuna.

Canvan avulla luotte ainutlaatuisia esityksiä, jotka vangitsevat yleisönne huomion mielenkiintoisilla siirtymillä ja visuaalisesti näyttävillä elementeillä. Voitte myös tallentaa diaesityksenne ja jakaa tallenteen sidosryhmille, työkavereille tai asiakkaille.

 

Mikä parasta, Canva toimii pilvipalveluna, mikä tarkoittaa, että tiiminne voi helposti työskennellä yhdessä reaaliajassa missä tahansa. Ei enää sähköpostien liitteitä ja versionhallinnan haasteita!

Canva-koulutuksessa opetan, kuinka voitte korvata perinteiset PowerPoint-esitykset Canvalla ja saatte enemmän irti esityksistänne. Tervetuloa mukaan oppimaan, miten voitte tehdä vaikutuksen yleisöönne visuaalisesti upeilla ja vaikuttavilla esityksillä!

CANVA-KOULUTUKSEN TILAUS

3.

Suunnittelupalaverissa käydään läpi tarkemmin yrityksenne brändiä ja relevantteja esimerkkejä, joita hyödynnän koulutuksessa. Palaverissa pohditaan, että tehdäänkö kysely koulutukseen osallistujille heidän lähtötasostaan ja toiveistaan koulutuksen sisältöön.

5.

Jatkopalaveri, jossa käydään läpi laatimani koulutusmateriaali. Tarvittaessa teen vielä muutoksia materiaaliin.

7.

Canva-koulutus, joko etänä tai lähikoulutuksena.

9.

Jatkosta sopiminen. Canva kehittyy ja päivittyy jatkuvasti, joten on tärkeää pitää osaamista yllä jatkokouluttautumisella.

1.

Aloituspalaveri, aina ilmainen! Käydään alustavasti läpi yrityksenne lähtötaso ja toiveet: etä- vai lähikoulutus, kuinka monta koulutuskertaa, luento vai työpaja…

2.

Teen tarjouksen aloituspalaverin pohjalta ja tarvittaessa sitä voidaan vielä muokata.

4. 

Itsenäisen työn vaihe. Tässä vaiheessa laadin konkreettisia esimerkkejä hyödyntävän koulutusmateriaalin, joka jää käyttöönne koulutuksen jälkeen.

6.

Kenraaliharjoitus, jossa katsotaan, että yhteydet toimivat ja sovitaan käytänteistä, esim. kuka seuraa chattia yms.

8.

Palaute. Koulutuksen jälkeen kerätään palaute kurssista. 

IMG_4700_edited.jpg

PYYDÄ TARJOUS CANVA-KOULUTUKSESTA

Kiitos yhteydenotosta! Otan yhteyttä pian.

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

TUTUSTU CANVA-KOULUTTAJAAN

Olen Sara Kuusivuo. Nuorena intohimoni oli piirtäminen ja maalaaminen - myöhemmin olen päässyt toteuttamaan itseäni Canvalla! Adoben ohjelmat ovat kankeita ja monimutkaisia. Canvan avulla olen voinut päästää luovuuteni valloilleen, ja visuaalinen suunnittelu on yksi suurimpia ammatillisia intohimojani tällä hetkellä.

Käytän päivittäin Canvaa, kun hoidan asiakasyritysten markkinointia ja oman yritykseni sisällöntuotantoa. Se säästää niin paljon aikaa ja parasta Canvassa on myös se, että siellä on tallessa kaikki kuvat ja tuotokset, jolloin ne eivät vie tilaa tietokoneelta.

Olen pitänyt Canva-koulutuksia onnistuneesti useille eri alojen asiakkaille ja hyvin eri kokoisille toimijoille. Olen kouluttanut myös yhdistyksiä, seurakuntia ja säätiöitä. Ota yhteyttä, jos organisaationne tai tiiminne haluaa ottaa kaiken irti Canvasta. Suunnitellaan sopiva Canva-kurssikokonaisuus juuri teidän tarpeisiinne.

En malta odottaa, että pääsen mukaan Canva-matkallenne: olittepa sitten yritys, organisaatio, tiimi tai yhdistys, autan mielelläni!

IMG_4800.jpg
bottom of page