top of page
Laptop Typing on Bed

LAADUKKAAT JA SUOSITUT CANVA-KOULUTUKSET

Stoori by Saran Canva-koulutukset sopivat esimerkiksi organisaatioille, markkinointitiimeille tai pienyrittäjille.

MIKSI CANVA?

Canva on tämän hetken helpoin ja monipuolisin visuaalinen työkalu, jolla voi loihtia materiaalit:

 • digitaalisiin kanaviin (somepostauskuvat, mainoskuvat, profiilikuvat, bannerit, reelsit eli kelat ja stoorit eli tarinat)

 • perinteiseen markkinointiin (mm. esitteet, flaijerit, julisteet, kangaskassien kuvitukset)

 

 Canvasta löytyy valtava kuva- ja elementtipankki, myös musiikkia ja videoklippejä.

 

​Työkalu nostaa kuvitukset uudelle tasolle, samalla vahvistaen yrityksesi brändiä.

 

​Canvassa on paljon valmiita pohjia ja ideoita. Kuvitukset ovat aina oikean kokoisia, koska Canvaan päivittyy tiheästi eri kanavien kuvakoot.

 

​Työkalu sopii yhteiskäyttöön kollegan tai työntekijän kanssa!

STOORI BY SARAN CANVA-KOULUTUKSET

CANVA-KOULUTUKSET ORGANISAATIOILLE JA TIIMEILLE

 • Aloittelijoille tai jo pidempään Canvaa käyttäneille, koulutus suunnitellaan osallistujien lähtötaso huomioiden!

 • Tiimeille tai henkilöstölle, jotka tekevät markkinointia verkkoon, someen tai printtiin.

 • Yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita Canvan tehokäytöstä.

CANVA-KOULUTUKSET PIENYRITTÄJILLE

 • Kasvunhaluisille pienyrittäjille, jotka haluavat tehdä näyttäviä ja erottuvia markkinointimateriaaleja itse ilman aikaisempaa graafisen alan kokemusta.

 • Yksinyrittäjille, jotka haluavat oppia ja saada varmuutta Canvan käyttöön.

Sara_AnnaTitoff-19.jpg

KENELLE CANVA SOPII?

 • Canva sopii kaikille, jotka haluavat nopeasti luoda tyylikkäitä ja vaikuttavia visuaalisia materiaaleja.

 • Sekä täysin kokemattomalle että kokeneelle visuaaliselle suunnittelijalle.

 • Myös ihmisille, joilla ei ole aiempaa kokemusta mistään visuaalisista ohjelmista: Canva on luotu mahdollisimman inspiroivaksi ja ohjaavaksi työkaluksi.

CANVA-TARINANI

Nuorena intohimoni oli piirtäminen ja maalaaminen - myöhemmin olen päässyt toteuttamaan itseäni Canvalla! Adoben ohjelmat ovat kankeita ja monimutkaisia. Canvan avulla olen voinut päästää luovuuteni valloilleen, ja visuaalinen suunnittelu on yksi suurimpia ammatillisia intohimojani tällä hetkellä.

Mottoni on nykyisin "All you need is Canva!"

Markkinointiyrittäjän työssäni olen käytännössä nähnyt visuaalisuuden voiman ja tulokset. Olen tehnyt satoja suunnittelumalleja Canvalla asiakkailleni ja omaan sisällöntuotantooni. Minulta on kysytty usein Canva-vinkkejä, ja olenkin pitänyt räätälöityjä Canva-koulutuksia.

CANVA JA TEKOÄLY

Yksi Canvan taianomaista ominaisuuksista on sen älykäs tekoäly, joka tekee suunnittelusta entistäkin helpompaa eri kokoisille organisaatioille.

Tekoälyä hyödyntävä maaginen tekstin luonti ja kuvanmuokkaus ovat opettelemisen arvoisia, samoin kuin se miten Canvalla voi tehdä tekstikäännöksiä ja kevyitä nettisivuja, joita myös laskeutumissivuiksi voisi kutsua.

Canva-koulutuksissani opetan käytännössä, kuinka voit optimoida Canvan tekoälyn mahdollisuudet suunnittelussa ja saada kaiken irti näistä näppäristä ominaisuuksista. Näytän myös mihin nämä ominaisuudet eivät taivu.

 

P.S. Canvan uusista ominaisuuksista voit lukea lisää blogiartikkelistani: Markkinointiopas 2023 - tekoäly.

BRÄNDIPAKETTI CANVASSA

Yksi Canvan parhaimmista ominaisuuksista on Brändipaketti. Organisaation brändin mukaiset logot, fontit ja värit löytyvät kätevästi yhdestä paikasta editorista. Sitä hyödyntämällä tiimin suunnittelumallit pysyvät brändin mukaisina ja suunnittelu nopeutuu.

brändipaketti.png

Canva-koulutuksessa opetan, kuinka Canvan brändipaketti toimii ja miten hyödyntää sen ominaisuuksia täysimääräisesti. Liity mukaan rakentamaan vahvempaa brändiä!

IMG_4700_edited.jpg

VARAA ITSELLESI ILMAINEN ESITTELYAIKA!

 "Koulutusten järjestäminen Saran kanssa oli helppoa ja mutkatonta. Yllätyin kuinka nopeasti hän sisäisti meidän brändit ja tarpeemme koulutusten osalta. Hän toi selkeää lisäarvoa brändipaketilla ja hyvillä käytännön ohjeilla. Saralla on aito tahtotila auttaa ja helpottaa sisältöjen suunnittelua Canvalla."

Liisa Wall, markkinointipäällikkö, Kesko

CANVA-KOULUTUS
STOORI BY SARALTA

IMG_4812.jpg

Canva-kouluttajana ammennan monipuolisesta kokemuksestani niin suurista kuin pienistäkin organisaatioista. Yrittäjänä minulla on ollut laajakirjoinen asiakaskunta eri kokoisia ja eri alojen toimijoita, niin pidemmälle ehtineitä kuin aloitteleviakin yrityksiä.

Kouluttaminen on sydäntäni lähellä, koska kouluttaessa voin olla aidosti avuksi. Mikään ei ole parempaa kuin kuulla koulutettavalta lämmin kiitos ja kommentti siitä, että avullani hän on oppinut ja oivaltanut uusia asioita, jotka vievät häntä eteenpäin. Intohimoni kouluttamiseen välittyy niin livenä kuin virtuaalisestikin!

Kuulen usein, että osaan kertoa asiat ymmärrettävästi ja käytännönläheisesti. Saan kehuja myös selkeästä ja iloisesta ulosannistani sekä kattavista koulutusmateriaaleistani. Pidän huolen, ettei koulutuksessa tule tylsää, ja että kaikki pysyvät mukana.

Ole rohkeasti yhteydessä, niin suunnitellaan yhdessä sopiva Canva-koulutuskokonaisuus!

CANVA-KOULUTUS, JOKA KEHITTÄÄ OSAAMISTA

Stoori by Saran Canva-kurssit ovat aidosti hyödyllisiä. Osaamiseen kannattaa panostaa ja pitää sitä yllä. Aika ajoittain ehdotankin Canva-kurssien uusimista, jotta voidaan ottaa Canvan jatkuvasti muuttuvat ja uudistuvat ominaisuudet haltuun.

Pyydä tarjous Canva-koulutuksesta!

Kiitos yhteydenotosta! Otan yhteyttä pian.

 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn
IMG_4687.jpg
bottom of page