Viimeisimpiä

 projekteja

Stoori by Saralle jokainen asiakas on tärkeä. Siksi räätälöin jokaisen yrityksen tarpeeseen sopivan oman toimenpidesuunnitelman. Ehdotan vain sellaisia asioita, joista oikeasti on yrityksen markkinoinnille ja myynnille hyötyä. Olen saanut asiakkailta kiitosta ja positiivista palautetta töistäni, lue esimerkkejä alta!

Evetta

Nettisivusisällöt, brändi-ilme, Facebook-sivun perustaminen, somearvonta, mainoksia.

"Yhteistyö Saran kanssa on alusta asti ollut sujuvaa ja mutkatonta. Sara on inspiroitunut ja innolla mukana niin isoissa kuin pienissäkin projekteissa, ja tarvittaessa myös henkisenä tukena tiukan paikan tullen! Uskon vilpittömästi, että iso osa yritykseni alkutaipaleen menestyksestä johtuu Saran luomasta ammattimaisesta ja raikkaasta ilmeestä, joka on myös välittynyt omille asiakkailleni."

- Noora Riihola, Evetan yrittäjä

Atsoft Oy Mäkinen

Loin Atsoft Oy:n uusille nettisivuille tekstisisällöt. Projektin alihankki mainostoimisto Sininen Härkä .

"Täytyy kyllä sanoa, että valmiissa nettisivussa ja ympäristössä kirjoituksesi pääsee oikeelliseen loistoonsa. Osasit kirjoittaa leikkisää mutta asiallista tekstiä. Tekstit, sloganit ja sananvirta on kuin omia ajatuksia paranneltuina tekstimuodossa. Ajatus tuosta "tarinamme" osiosta, jonka teit proaktiivisesti oli älyttömän hyvä. Tälläistä me tarvittiin, mutta ei oikein osattu ajatella. Voisi sanoa: kuin itse kirjoitettua mutta vielä parempaa."

- Antti Mäkinen, Atsoft Oy Mäkinen

Klarigo

Loin Klarigon uusille nettisivuille tekstisisällöt. Projektin alihankki minulta

mainostoimisto Sininen Härkä.

"Meillä oli menossa Klarigossa nettisivujen uudistusprojekti. Tiesimme, että meillä on haasteita erityisesti tekstien tuottamisessa ja tarinallistamisessa. Olimme heti ensi tapaamisesta lähtien onnellisia, että Sara tuli meille avuksi. Oli äärettömän helppo lähestyä häntä ja kertoa avoimesti hänelle mikä meille on vaikeaa ja miksi. Hänestä välittyi heti ammattitaito ja inhimillisyys." Lue koko palaute tästä.

Kellokosken ruukki

Nettisivut Kellokosken Ruukille  suunnittelusta ja brändi-ilmeen luonnista sivujen

toteutukseen asti. Teknisestä puolesta vastaisi Severi Creative. Stoori by Sara vastasi projektinjohdosta, sivujen sisällöistä sekä brändi-ilmeen luomisesta.

"Yhteistyömme oli sujuvaa ja lopputulos sovitun mukainen."

- Pepe Makkonen, toimitusjohtaja, Kiinteistö Oy Kellokosken tehtaat

Lue lehtijuttu sivu-uudistuksesta tästä.

elämäsineliöt5.JPG

Elämäsi Neliöt

Nettisivutekstit, Facebook-sivun käynnistys, ensimmäiset postaukset, flyerit.

"Kyllä somemarkkinointia kannattaa tehdä.

Uusina yrittäjinä tuskailimme nettisivujen ja firman FB-sivujen valmistumisen kanssa. Meillä molemmilla yrittäjillä oli hyviä ideoita, muttemme tienneet miten saada asiat oikein esille. Eräänä iltana huomasin Facessa Stoori by Saran ilmoituksen. Soitto kollegalle ja siitä se sitten yhteistyö Saran kanssa lähti ja olemme olleet enemmän kuin tyytyväisiä."

Lue koko palaute tästä.

Ruuvi

Brändikirjan päivitys, englannin kielellä. Ydinviestit, strategia, arvot, tone of voice, missio ja visio, asiakaslupaus. Kantavana teemana avaruus, universumi, Star Wars ja Star Trek. 

Instagram-postausten tekstisisällöt kesäkuusta syyskuuhun 2020.

"Sara auttoi meitä rakentamaan sisältöä brändikirjaamme varten ja onnistui siinä yli odotustemme."

- Henri Hakunti, COO, Ruuvi Innovations Ltd (Oy)

 

sara@stooribysara.fi

Stoori by Sara Oy

y-tunnus: 3148096-7

0406631376

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

©2020 by Stoori by Sara. Proudly created with Wix.com