top of page

Viimeisimpiä

 projekteja

Stoori by Saralle jokainen asiakas on tärkeä. Siksi räätälöin jokaisen yrityksen tarpeeseen sopivan oman toimenpidesuunnitelman. Ehdotan vain sellaisia asioita, joista oikeasti on yrityksen markkinoinnille ja myynnille hyötyä. Olen saanut asiakkailta kiitosta ja positiivista palautetta töistäni, lue esimerkkejä alta!

Brändi + verkkosivu-kokonaisuudet

Olen suunnitellut seuraavien asiakkaiden brändi-ilmeen sekä laatinut nettisivuille tekstit ja kuvitukset:

Eläinfysio Adalmiina: https://www.adalmiina.fi/

Jalkahoitola Kristiina: https://jalkahoitolakristiina.fi/

Kellokosken Ruukki: https://kellokoskenruukki.fi/

Hius- ja kauneusstudio VALO: https://studiovalo.fi/

Nettisivujen teknisestä toteutuksesta on vastannut Rukiinen

wetbrush.JPG

Hairmail

Uutiskirjeet, somesisällöt, somemainoskampanjat, kanta-asiakasviestinnän kehittäminen, henkilöstön somekoulutus

"Saran kanssa on ollut helppoa tehdä yhteistyötä. Usein aikataulut ovat tiukkoja, kun työstetään materiaalia moneen kanavaan. Saran kanssa kaikki työt ovat valmistuneet ajallaan. Sara on myös tuonut kaivattua uutta ulkopuolista näkemystä viestintään. Kerronnallinen ote on erityisen hyvin hallussa - innostavaa tekstiä ja inspiroivia kuvia syntyy nopealla tahdilla. Rautainen viestinnän ammattilainen! Voin suositella Stoori by Saraa lämpimästi."

-Kati Rojalin /Web Shop Manager, Hairmail Oy

Elokunto

Eläkeläinen kesäkuntoon -kampanjan markkinointisuunnitelma, laskeutumis-sivuteksti sekä somepostaukset (tekstit + kuvitukset, osa videoita). Asiakkuus hoidettiin yhteistyössä kollega Riina Kruutin kanssa.

"Aloitimme yhteistyön hyvin tiukalla aikataululla, reilu kuukausi ennen kampanjan lanseerausajankohtaa. Yhteistyö tiimin kanssa oli tehokasta, hauskaa ja mutkatonta. Heidän työpanoksensa tuotti mm. merkittävän määrän tehokkaita, mutta inhimillisesti samaistuttavia fb-mainoksia, joilla saimme ajettua oikeaa kohderyhmää laskeutumissivulle." 

- Robert Örthén & Andy Thomasson, Elokunnon perustajat

Lue lisää projektista ja loput asiakkaan palautteesta:

elokunto4.JPG

Eilabertta

Markkinointisuunnitelma, somepostaukset (teksti + kuvitus)

Eilabertta tarjoaa kirjallisuus- ja sanataideterapiapalveluita. Somepostauksien teksteihin panostettiin siksi erityisesti, kuin myös visuaalisesti esteettisiin kuviin.

"Yhteistyö Saran kanssa käynnistyi mutkattomasti. Sara sai heti kiinni yritykseni toimintaideasta ja tavoitti oikean äänensävyn. Hän tekee laadukasta ja raikasta jälkeä ja osaa myös haastaa sopivasti. Saran avulla olen säästänyt aikaa ja hermoja ja saanut rauhaa sekä lisäintoa omaan tekemiseeni. Kiitos! 

- Eilabertan yrittäjä Annamari Typpö

Post1d.JPG

Evetta

Nettisivusisällöt, brändi-ilme, Facebook-sivun perustaminen, somearvonta, mainoksia. Brändi-ilmeen uudistus keväällä 2020.

"Yhteistyö Saran kanssa on alusta asti ollut sujuvaa ja mutkatonta. Sara on inspiroitunut ja innolla mukana niin isoissa kuin pienissäkin projekteissa, ja tarvittaessa myös henkisenä tukena tiukan paikan tullen! Uskon vilpittömästi, että iso osa yritykseni alkutaipaleen menestyksestä johtuu Saran luomasta ammattimaisesta ja raikkaasta ilmeestä, joka on myös välittynyt omille asiakkailleni."

- Noora Riihola, Evetan yrittäjä

Klarigo

Loin Klarigon uusille nettisivuille tekstisisällöt. Projektin alihankki minulta

mainostoimisto Sininen Härkä.

"Meillä oli menossa Klarigossa nettisivujen uudistusprojekti. Tiesimme, että meillä on haasteita erityisesti tekstien tuottamisessa ja tarinallistamisessa. Olimme heti ensi tapaamisesta lähtien onnellisia, että Sara tuli meille avuksi. Oli äärettömän helppo lähestyä häntä ja kertoa avoimesti hänelle mikä meille on vaikeaa ja miksi. Hänestä välittyi heti ammattitaito ja inhimillisyys." Lue koko palaute tästä.

Atsoft Oy Mäkinen

Loin Atsoft Oy:n uusille nettisivuille tekstisisällöt. Projektin alihankki mainostoimisto Sininen Härkä .

"Täytyy kyllä sanoa, että valmiissa nettisivussa ja ympäristössä kirjoituksesi pääsee oikeelliseen loistoonsa. Osasit kirjoittaa leikkisää mutta asiallista tekstiä. Tekstit, sloganit ja sananvirta on kuin omia ajatuksia paranneltuina tekstimuodossa. Ajatus tuosta "tarinamme" osiosta, jonka teit proaktiivisesti oli älyttömän hyvä. Tälläistä me tarvittiin, mutta ei oikein osattu ajatella. Voisi sanoa: kuin itse kirjoitettua mutta vielä parempaa."

- Antti Mäkinen, Atsoft Oy Mäkinen

atsoft5.JPG

Kellokosken ruukki

Nettisivut Kellokosken Ruukille suunnittelusta ja brändi-ilmeen luonnista sivujen toteutukseen asti. Teknisestä puolesta vastaisi Severi Creative. Stoori by Sara vastasi projektinjohdosta, sivujen sisällöistä sekä brändi-ilmeen luomisesta.

"Yhteistyömme oli sujuvaa ja lopputulos sovitun mukainen."

- Pepe Makkonen, toimitusjohtaja, Kiinteistö Oy Kellokosken tehtaat

Lue lehtijuttu sivu-uudistuksesta tästä.

elämäsineliöt5.JPG

Elämäsi Neliöt

Nettisivutekstit, Facebook-sivun käynnistys, ensimmäiset postaukset, flyerit.

"Kyllä somemarkkinointia kannattaa tehdä.

Uusina yrittäjinä tuskailimme nettisivujen ja firman FB-sivujen valmistumisen kanssa. Meillä molemmilla yrittäjillä oli hyviä ideoita, muttemme tienneet miten saada asiat oikein esille. Eräänä iltana huomasin Facessa Stoori by Saran ilmoituksen. Soitto kollegalle ja siitä se sitten yhteistyö Saran kanssa lähti ja olemme olleet enemmän kuin tyytyväisiä."

Lue koko palaute tästä.

Ruuvi

Brändikirjan päivitys, englannin kielellä. Ydinviestit, strategia, arvot, tone of voice, missio ja visio, asiakaslupaus. Kantavana teemana avaruus, universumi, Star Wars ja Star Trek. 

Instagram-postausten tekstisisällöt kesäkuusta syyskuuhun 2020.

"Sara auttoi meitä rakentamaan sisältöä brändikirjaamme varten ja onnistui siinä yli odotustemme."

- Henri Hakunti, COO, Ruuvi Innovations Ltd (Oy)

Ruuvi ankkuri

Muita asiakascaseja & referenssejä

Järvenpään seurakunta

Canvan käyttöönotto ja Canva-koulutuskokonaisuus.

"Sara on kouluttajana asiantunteva, rauhallinen ja jotenkin tosi lämminhekinen sekä helposti lähetettyvä. Minusta esim. pienet "kahvibreikit" koulutuksen välissä ovat ihania (vaikka en päivisin edes kahvia juo)! Saran ääni on myös sellainen, että sitähän kuuntelisi kyllä vaikka kuinka pitkään!"

- koulutukseen osallistunut

Sara läppärillä
bottom of page