top of page
IMG_4778.jpg

Canva-koulutukset pienyrittäjälle

Stoori by Saran tehokas pienyrittäjän Canva-koulutus nostaa yrityksesi somekuvitukset uudelle tasolle!

canva-kuva.png

Haluatko tehdä näyttäviä ja erottuvia kuvasisältöjä, mahdollisimman kätevästi?

Oletko yrittäjä, jolla ei ole ylimääräistä aikaa tai rahaa tuhrattavaksi?

Etkö tiedä, millä ohjelmalla kannattaisi tehdä somekuvituksia?

Oletko ehkä kuullut Canvasta ja saattanut jopa jo rekisteröityä käyttäjäksi?

Etkö tunne vielä kaikkia Canvan ominaisuuksia saadaksesi siitä täyden hyödyn irti etkä meinaa löytää tarpeeksi aikaa opettelulle?

Onko sinulla hukassa brändi tai sen visuaalinen linja? 

Haluatko tehdä yhdenmukaista ja hyvännäköistä jälkeä, muttet tiedä miten?

Olet löytänyt tasan oikeaan paikkaan. Stoori by Saran Canva-koulutus on juuri kaltaistasi yrittäjää varten! Voit hyödyntää osaamisesi tuoreeltaan vaikkapa somekuvan tekoon. Sillä mitä somekanavaa käytät ei ole väliä - Canvalla suunnittelet kuvitukset helposti ja nopeasti Instagramista Linkediniin!

 Ota Canva haltuun Stoori by Saran Canva-koulutuksella!

Graafinen suunnittelu ja kuvankäsittely ovat olennainen osa nykypäivän sisällöntuotantoa, mutta kaikilla ei ole resursseja hankkia Adoben ohjelmia tai aikaa opetella niiden käyttöä.

 

Haluathan kuitenkin, että tekemäsi digitaaliset kuvitukset näyttävät ammattimaisilta ja niissä näkyy yhteneväinen, juuri sinun yrityksesi tunnistettava ilme. Toisaalta, kaipaat myös inspiraatiota kuvitusten tekoon. Tarvitset helpon ja nopeakäyttöisen ohjelman, joka antaa enemmän kuin ottaa. Ratkaisu on Canva!

IMG_4700.jpg

Koulutuksen tavoite

Opit suunnittelemaan Canvalla visuaalisia materiaaleja brändisi kasvattamiseen nopeasti ja helposti, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta graafisesta suunnittelusta.

Canva-koulutuksen avulla opit hyödyntämään Canvaa tehokkaasti, joka vähentää suunnitteluun käyttämääsi aikaa ja tekee siitä joustavampaa.

Kenelle koulutus sopii?

Canvan käyttöä aloittavalle tai jo konkareille, jotka kaipaavat päivitystä Canvan uusiin ominaisuuksiin

 

Yrittäjille, jotka haluavat tehdä ammattimaisia markkinointimateriaaleja itse verkkoon, someen tai printtiin

Canva-koulutuksen rakenne

Kokonaisuus sisältää koulutuksen ja asiakasta varten tehdyn kattavan koulutusmateriaalin, jonka pohjalta on hyvä jatkaa perehtymistä myös koulutuksen jälkeen!

Canva-koulutus voi olla kestoltaan muutaman tunnin tai se voi olla useampi osainen Canva-kurssi. Koulutus voidaan järjestää joko asiakkaan tiloissa tai etänä.

Canva-koulutuksen sisältö

Stoori by Saran Canva-koulutus suunnitellaan yhdessä vastaamaan asiakkaan tarpeita. Käytännönläheisessä Canva-koulutuksessa otetaan huomioon asiakkaan lähtötaso, mutta koulutuksessa voidaan käydä läpi esimerkiksi seuraavia asioita:

Canvan perusominaisuudet

Suunnittelumallit

Käytössä on satoja inspiroivia malleja esim. somepostauksiin.

Elementit

Saatavilla on mm. grafiikat, kuvapankki, kehykset, ruudukot ja tarrat. 

Omat kuvat

Omien kuviesi muokkaaminen

Postaus

Kuvien lataus, julkaisu ja tiedostomuodot

Saat parhaimman hyödyn irti koulutuksesta, kun olet ennen koulutuksen alkua rekisteröitynyt Canvaan valmiiksi. Ilmainen versio riittää, mutta huomaathan, että saat eniten ominaisuuksia käyttöösi Pro-tilillä. Suosittelen Canvan käyttöä tietokoneella. Jos et ole vielä rekisteröitynyt, ei haittaa. Annan sinulle ohjeet ilmoittautumisvahvistuksen yhteydessä!

Yrityksellesi oma minibrändikirja!

Se mikä erottaa Stoori by Saran Canva-koulutuksen takuuvarmasti muista, on MINIBRÄNDIKIRJA.

Minibrändikirja kiteyttää yrityksesi visuaalisen ilmeen. Se on yhden sivun tiivis työkalu, joka helpottaa ja nopeuttaa Canva suunnittelua.

 

Se sisältää yksinkertaisimmillaan yrityksesi brändivärit ja fontit. Etkö ole vielä päättänyt niitä? Ei hätää, näytän miten voit inspiroitua Canvassa ja valita helposti juuri sinun yrityksesi näköiset värit ja tekstityylit.

Kun minibrändikirja on valmis, voit siirtää brändivärit ja -fontit  Canvan Brändipakettiin. Brändipaketti auttaa sinua säilyttämään yhtenäisen visuaalisen ilmeen markkinointimateriaaleissasi. Lisäksi se nopeuttaa suunnittelumallien laadintaa.

Sara_AnnaTitoff-66.jpg

Pyydä tarjous Canva-koulutuksesta!

Kiitos yhteydenotosta! Otan yhteyttä pian.

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Tutustu Canva-kouluttajaan

Olen Sara Kuusivuo, tuusulainen markkinointiyrittäjä. Intohimoni on tekstin ja kuvan yhdistäminen vaikuttaviksi sisällöiksi. Asiakkaanani on ollut useita pienyrittäjiä- ja olenhan sellainen itsekin! Tunnen siis hyvin pienyrittäjän tarpeet.

 

Canva on antanut omalle luovuudelleni mahdollisuuden kukoistaa. Inhosin Adoben ohjelmia - niiden käyttö oli mielestäni hidasta ja vaikeaa. Niissä oli liikaa ominaisuuksia. Kun tutustuin Canvaan, rehellisesti rakastuin.

Parasta Canvassa on sen monipuoliset suunnittelumallipohjat. Niillä et suunnittele pelkästään somekuvituksia, vaan oikeastaan ihan mitä vain - myös materiaaleja perinteisempään markkinointiin, kuten flaijereita, julisteita tai käyntikortteja! Käytäkin Canvaa päivittäin, kun hoidan asiakasyritysten markkinointia ja oman yritykseni sisällöntuotantoa.

Ota yhteyttä, jos sinäkin haluat ottaa kaiken irti Canvasta. Suunnitellaan sopiva kokonaisuus yhdessä juuri sinun tarpeisiisi. 

En malta odottaa, että pääsen mukaasi Canva-matkalle!

IMG_4800.jpg
bottom of page