TULOSSA! Käytännönläheinen markkinointikoulutus pienyrittäjille

Kuinka auttaa pienyrittäjiä markkinoinnissa? Kaksi markkinoinnin ja viestinnän tehonaista päätti laittaa viisaat päät yhteen. Lopputuloksena syntyi idea Digiporeesta - kaltaisillemme yksinyrittäjille suunnatusta valmennuskokonaisuudesta, joka opettaisi asioita mahdollisimman konkreettisesti ja toisi suoraa hyötyä yrittäjän arkeen, positiivisella tavalla!

Meillä on molemmilla asiakkaina pienyrittäjiä, ja tunnemme pienyrittäjien rajalliset resurssit ja paineet. Monella heistä on liikaa tekemistä ja liian vähän aikaa. Kuitenkin he monesti tietävät, että digitaaliseen läsnäoloon pitäisi panostaa. Ongelmana on usein se, ettei tiedetä mistä aloittaa,

 

Auttaaksemme pienyrittäjiä olemmekin nyt suunnittelemassa koulutusta, jossa pienyrittäjä pääsee saman tien käärimään hihat, ja viemään opit käytäntöön. Pitkiä teoriaosuuksia ei ole luvassa, vaan pyrimme selittämään asiat mahdollisimman yksinkertaisesti ja käytännönläheisesti.

 

Pienyrittäjä saa valita itselleen sopivimman polun, ja ottaa haltuun askel askeleelta itselleen eniten päänvaivaa aiheuttavan markkinoinnin osa-alueen. Kaikkea kun ei kannata edes yrittää oppia kerralla! Annamme toki mahdollisuuden jatkaa seuraavaan koulutuskertaan, uutta polkua valloittamaan.

ME TARVITSEMME NYT SINUN APUASI, PIENYRITTÄJÄ!

Jotta koulutuksestamme tulee timanttinen, tarvitsemme nyt pienyrittäjien apua. Haluamme kartoittaa, mikä aiheuttaa pienyrittäjille eniten päänvaivaa markkinoinnissa. Onko se some, brändi, sisältöjen tuottaminen nettisivuille tai blogiin - vai jokin ihan muu? Kuulemme mielellämme pienyrittäjien ajatuksia. Voit lähestyä meitä esimerkiksi sähköpostitse: info@digipore.com.

Kevään 2021 aikana tulemme kokoamaan pienyrittäjien pilottiryhmän, joka pääsee testaamaan koulutustamme ILMAISEKSI ensimmäisinä. Seura meitä somessa, niin kuulet tästä ensimmäisenä!

Innostunein terveisin,

Sara/Stoori by Sara & Riina/Riina Kruut Tmi

Tästä somekanaviimme: 

Stoori by Sara Facebook

Stoori by Sara Instagram

Riina Kruut Facebook

Riina Kruut Instagram

sara@stooribysara.fi

Stoori by Sara Oy

y-tunnus: 3148096-7

0406631376

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

©2020 by Stoori by Sara. Proudly created with Wix.com