TULOSSA! Käytännönläheinen markkinointikoulutus pienyrittäjille

Kuinka auttaa pienyrittäjiä markkinoinnissa? Kaksi markkinoinnin ja viestinnän tehonaista päätti laittaa viisaat päät yhteen. Lopputuloksena syntyi idea Digiporeesta - kaltaisillemme yksinyrittäjille suunnatusta valmennuskokonaisuudesta, joka opettaisi asioita mahdollisimman konkreettisesti ja toisi suoraa hyötyä yrittäjän arkeen, positiivisella tavalla!

digipore sloganilla.png

Meillä on molemmilla asiakkaina pienyrittäjiä, ja tunnemme pienyrittäjien rajalliset resurssit ja paineet. Monella heistä on liikaa tekemistä ja liian vähän aikaa. Kuitenkin he monesti tietävät, että digitaaliseen läsnäoloon pitäisi panostaa. Ongelmana on usein se, ettei tiedetä mistä aloittaa,

 

Auttaaksemme pienyrittäjiä olemmekin nyt suunnittelemassa koulutusta, jossa pienyrittäjä pääsee saman tien käärimään hihat, ja viemään opit käytäntöön. Pitkiä teoriaosuuksia ei ole luvassa, vaan pyrimme selittämään asiat mahdollisimman yksinkertaisesti ja käytännönläheisesti.

 

Pienyrittäjä saa valita itselleen sopivimman polun, ja ottaa haltuun askel askeleelta itselleen eniten päänvaivaa aiheuttavan markkinoinnin osa-alueen. Kaikkea kun ei kannata edes yrittää oppia kerralla! Annamme toki mahdollisuuden jatkaa seuraavaan koulutuskertaan, uutta polkua valloittamaan.

Pilotti on tällä hetkellä käynnissä

Haimme kahtatoista pienyrittäjää pilottijaksolle, jossa testaame Digiporeen valmennuskonseptia. Saamme pian tulokset pilotista, ja seuraavaksi luvassa on kehitysjaksom jonka aikana kehitämme Digiporeesta entistä paremmin pienyrittäjien tarpeita vastaavaa. 

Haluatko kuulla ensimmäisten joukossa, kun koulutuksemme starttaavat? Seuraa Digiporetta somessa! Linkit alla.

Innostunein terveisin,

Sara/Stoori by Sara & Riina/Riina Kruut Tmi

Seuraa Digiporetta somessa:

  • Facebook
  • Instagram