top of page

Tarvitseeko yrityksesi apua markkinointiin tai viestintään?

Updated: Dec 27, 2020

Olen myynnin ja markkinoinnin moniosaaja, jonka vahvuuksia ovat aito halu auttaa, asiakaslähtöinen ajattelu ja innovatiivisuus. Jos tarvitset ammattilaisen apua yrityksellesi, lue eteenpäin.


Ryhdyin yrittäjäksi koronan myötä, enkä ole katunut hetkeäkään. Taustallani on vuosien kokemus erikokoisissa yrityksissä, vastuullisissa markkinointitehtävissä. Olen idearikas ja lämmin persoona, josta tarttuu hyvää energiaa.


Uskon, että markkinoinnissa kaikki lähtee tarinasta. Voin auttaa sinunkin yritystä tuomaan tarinanne rohkeasti esille, vahvistaen samalla asiakassuhteitanne.


Teen sisältöjä digitaalisiin ja perinteisiin kanaviin freesillä otteella. Pyrin aina asiakkaan näköiseen ja kuuloiseen lopputulokseen, mutta esitän myös kehitysehdotuksia.


Enimmäkseen työpöydälläni on erilaisia tekstejä, uutiskirjeitä, somesisältöjä sekä pienyrittäjien brändi-ilmeitä ja nettisivuprojekteja.


Muu osaamiseni: virtuaalitapahtumien tuotanto, palveluiden ja tuotteiden muotoilu myyviksi konsepteiksi, some- ja sisältöstrategiat.


Ota yhteyttä, niin kirjoitetaan yrityksesi menestystarina yhdessä!


12 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page