top of page

Etsinnässä MARKKINOINNOIN MONITAITURI luottotyöpariksi itselle! 📣


Nyt saa ilmiantaa itsensä, tuttunsa tai kenet vaan, joka voisi vastata kuvausta!


🤝 Tärkeintä on kova motivaatio, innostunut oma-aloitteinen asenne ja halu tehdä monipuolisesti erilaisia tehtäviä digimarkkinoinnin kentällä. Yritykseni kautta pääsee työskentelemään sekä suurempien talojen että pienyrittäjien kanssa.


🤝 Haen ehdottoman luotettavaa henkilöä, joka kykenee itsenäiseen työhön ja työskentelemään asiakkaideni kanssa, joista moni on toimitusjohtajatason henkilöitä.Minä Stoori by Saran omistajana kuitenkin vastaisin asiakkuuksien johtamisesta ja laadunvalvonnasta sekä sparrailisin kanssasi aina tarpeen mukaan.


⏰Käytännössä:


Työtunnit vaihtelevat, alkuun ajaisin sinua sisään asiakkuuksiin ja tehtäviin syksyn 2022 aikana osa-aikaisesti ja ensi vuonna työllistyisit 2–4 työpäivää viikossa, riippuen omasta tilanteestasi ja intresseistäsi. Mahdollisesti valitsenkin tehtävään 2 henkilöä! Edellytys: laskuttaisit Stoori by Sara Oy:tä oman yrityksen/kevytyrittäjyyspalvelun kautta. Voit työskennellä vapaasti haluaminasi aikoina, mutta olethan myös päiväsaikaan tavoitettavissa.

Jos olet kiinnostunut tehtävästä, lähetä minulle tietoa siitä…


🔍 mitä nyt jo osaat ja mitä haluaisit osata markkinoinnin ja viestinnän saralla, avaa myös kielitaitoasi

🔍 mitä erilaisia työkaluja ja ohjelmia osaat käyttää tai mitä haluaisit oppia käyttämään

🔍 millainen persoona olet

🔍 minkä tasoista tuntipalkkaa toivot


Voit laittaa mukaan portfolion, CV:n tai virallisen hakemuskirjeen. Saat koostaa hakemuksen vapaamuotoisesti ja valita yhteydenottotavan, katso yhteystietoni alta.


Kanssani pääsee osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan mm.


💪 vetämään projekteja ja tekemään yhteistyötä muiden markkinointialan toimijoiden kanssa

💪 kädet savessa tekemään somepostauksia, artikkeleita, blogeja…

💪 luomaan kampanjoita (maksettu some & Google), mainoksia, uutiskirjeitä, laskeutumissivuja ym. myyntiä edistäviä toimenpiteitä

💪 suunnittelemaan ja strategioimaan

💪 koordinoimaan nettisivuprojekteja, tekemään copytekstejä nettisivuille ja pohtimaan hakukoneoptimointia

💪 tekemään visuaalisia juttuja Canvalla – jos osaat lisäksi Adobea, niin hienoa!


‼️HUOM! Erityisesti arvostan Google Ads, Google Analytics ja Tiktok-osaamista – en itse ole vahva näissä. Mainitse ihmeessä, jos sinä olet!


Kenen kanssa työskentelisit?


👋 Olen Sara Kuusivuo, yrittäjä, äiti ja puoliso. Perustin Stoori by Sara Oy:n 2020 kesällä, ja siitä asti olen saanut olla kiitollinen koko ajan kasvavasta kiinnostuksesta ja kyselyistä palveluitani kohtaan. Ihmisenä olen helposti lähestyttävä, aito, lämminhenkinen ja huumorintajuinen, mutta myös jämpti, suorapuheinen sekä määrätietoinen.


Haluan tehdä laadukasta markkinointia, eli haethan tehtävään vain, mikäli et tapaa mennä sieltä mistä aita on matalin vaan haluat aina tehdä parhaasi, ja ehkä joskus myös ylittää itsesi! 🏆Olen erittäin kannustava tyyppi, ja annan sinulle positiivista ja rakentavaa palautetta aina kun mahdollista. Mielelläni opin asioita myös sinulta.


Minulla on markkinointikokemusta vuodesta 2014 asti ja markkinoinnin toteutuksen lisäksi nykyisin koulutan ja luennoin yhä enenevissä määrin.


💡Kiinnostuneet saavat esittää myös minun suuntaani tiukkojakin kysymyksiä! Kerron mielelläni lisää itsestäni, asiakkaistani, toimintaperiaatteistani ja siitä, mitä annettavaa minulla on haettavalle henkilölle.Innolla yhteydenottoja odotellen,

Sara


Email:


Whatsapp: 0406631376

148 views0 comments

Comments


bottom of page