top of page

Uusi päivä on uusi mahdollisuus - niinhän sitä sanotaan.

Tuntuuko kuitenkin joskus siltä, että asiat vain junnaavat paikallaan eikä millään pääse eteenpäin? Vuorokauden tunnit eivät riitä ja markkinointi on se, mistä ensimmäisenä karsitaan?


Silloin on hyvä ottaa ammattilaiseen yhteyttä ja miettiä yhdessä, miten käännettäisiin uusi sivu ja kirjoitettaisiin masistarinan sijaan menestystarinaa yhdessä. Olen tukena myös pienille yrittäjille toiminnan aloituksessa vaikka nimen keksimisestä asti.


Tänään paistaa aurinko, mutta sanoisin, että tämä on tyyntä myrskyn edellä. Syksystä saattaa tulla synkkä, joten aika varautua on nyt. Tulevasta selviää vain, jos on halukas reagoimaan ja viestimään aktiivisesti. Pysymään muutoksessa kiinni.


Nyt on hyvä hetki tuotteistaa uusia, koronamarkkinoille sopivia tuotteita tai konseptoida uudenlaisia palveluita. Voin auttaa kaikessa tässä ja ennen kaikkea tärkeimmässä eli siinä, 𝒎𝒊𝒕𝒆𝒏 𝒂𝒔𝒊𝒂𝒌𝒌𝒂𝒕 𝒕𝒂𝒗𝒐𝒊𝒕𝒕𝒂𝒗𝒂𝒕 𝒔𝒊𝒏𝒖𝒕.


👉 Sinun ON löydyttävä Googlesta ja somesta, jotta asiakkaat löytävät sinut verkon kautta. Olisiko aika uudistaa nettisivut, luoda Google My Business profiili, tai aktivoida somekanavat?


Toimi pian! Kalenterini täyttyy, mutta vielä parille asiakkaalle on tilaa.

12 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page