top of page

Nyt on täydellinen hetki uudistaa nettisivut!

Ovatko nettisivusi uudistuksen tarpeessa? Tai puuttuvatko ne kenties kokonaan? Uusi vuosi on hyvä aloittaa uusilla nettisivuilla! Kun tilaat tammikuun aikana uudet nettisivut tai nykyisten sivujen uudistusprojektin, osallistut Polar Ignite GPS urheilukellon arvontaan!

uusi vuosi, uudet nettisivut_.png

Nettisivut toteuttaa Stoori by Sara yhteistyössä Severi Creativen kanssa. Stoori by Sara vastaa sivujen sisällöistä ja ilmeestä, Severi Creative teknisestä toteutuksesta.  Voittaja saa valita mieleisensä värisen kellon!​ Nettisivuuudistuksen ei tarvitse olla raskas ja kallis projekti. Lue Stoori by Saran asiakkaiden kokemuksia!

Kustannukset:

Uudet nettisivut: alkaen 500 eur

Nykyisten sivujen uudistus: alkaen 300 eur

Brändi-ilmeen uudistus sivujen teon yhteydessä: alkaen 250 eur.

Katso tarkemmat hintatiedot täältä ja arvioi hintaa Severi Creativen laskurilla.

Arvonnan säännöt:

Kampanjan ja arvonnan järjestää Stoori by Sara Oy yhteistyössä Severi Creativen kanssa. Palkintona on Polar Ignite GPS urheilukello, voittajan valitsemassa värissä (musta, valkoinen, vaaleanpunainen). Palkinnon arvo on noin 229 eur.  Palkintoa ei voi vaihtaa toiseen tuotteeseen tai rahaksi. Voittaja valitaan arpomalla kaikkien nettisivuprojektin Stoori by Saralta tai Severi Creativelta tilanneiden kesken helmikuun 2021 aikana. Kilpailuun osallistuminen vaatii nettisivuprojektin tarjouksen hyväksymisen ja tilaamisen Stoori by Saralta/Severi Creativelta. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Arvonta toteutuu kun yhteensä vähintään viisi (5) erillistä nettisivuprojektia on tilattu.

Haluatko keskustella lisää?

bottom of page