top of page
IMG_4700_edited.jpg

Canva-koulutukset yhteiskunnallisille toimijoille

Tehdään yhdessä julkisen ja kolmannen sektorin viestinnästä ja markkinoinnista entistä tehokkaampaa ja vaikuttavampaa.

canva-kuva.png

Haluatteko tehdä ammattimaisia ja brändinne mukaisia markkinointimateriaalia, joiden avulla tavoitatte paremmin kohderyhmänne?

Kiinnostaako säästää rahaa somemainonnassa tehokkaammilla mainoskuvilla?

Haluatteko ottaa haltuun helppokäyttöisen ja edullisen ohjelman, jolla nostatte markkinointinne ja viestintänne uudelle tasolle?

Mikäli vastasitte kyllä, Stoori by Saran Canva-koulutuksen avulla tämä kaikki on mahdollista!

Canvan parhaat edut yhteisöille, kunnille ja kaupungeille

 • Yhdessä tekeminen, reaaliaikaisesti.

 • Ei enää ikinä katoavia tiedostoja tai versioita.

 • Asioita voi jakaa linkillä ja valita muokkaako vastaanottaja tiedostoa vai ei.  Näin ei tarvitse ladata tiedostoja koneelle ja jakaa erikseen liitetiedostoina. 

 • Ohjelmiston käytön edullisuus ja helppous.

  • Tiesittekö, että voittoa tavoittelemattomat yhteisöt voivat saada Canva Teams -version ilmaiseksi?​

 • Korvaa tarvittaessa Microsoftin ja Adoben ohjelmat.

 • Brändipaketti: voidaan suunnitella brändin mukaisia visuaalisia materiaaleja. Digitaaliset suunnittelumallit voidaan jakaa suoraan someen ja printin osalta voidaan tilata suunnitellut käyntikortit, julisteet tai vaikkapa kangaskassit suoraan Canvalta.

Sara_AnnaTitoff-32.jpg

Miksi valita Stoori by Saran Canva-koulutus?

Asiakaslähtöinen

Suunnittelen jokaisen koulutuskerran yksilöllisesti vastaamaan asiakkaan tarpeita.

Käytännönläheinen

Käytän runsaasti konkreettisia esimerkkejä. Pidän huolen, ettei koulutuksessa tule tylsää, ja että kaikki pysyvät mukana.

Kattavat koulutusmateriaalit

Kokonaisuus sisältää koulutuksen ja juuri asiakasta varten tehdyt kattavan koulutusmateriaalin, jonka pohjalta on hyvä syventää Canva-osaamista myös koulutuksen jälkeen!

Joustava

Canva-koulutus voi olla kestoltaan muutaman tunnin tai se voi olla useampi osainen Canva-kurssi. Koulutus voidaan järjestää joko asiakkaan tiloissa tai etänä Teamsin välityksellä.

Canva-koulutuksen tavoite

Canva-koulutuksen tavoitteena on antaa käytännön neuvoja visuaalisen materiaalin tuottamiseen helposti ja nopeasti, vaikka osallistujilla ei olisi aiempaa graafisen alan kokemusta.

Canva tarjoaa mahdollisuuden luoda yhtenäistä brändinne mukaista materiaalia.  Opetan, kuinka voitte luoda brändinne mukaista markkinointimateriaalia. Canva-työpajassa saatte ideoita tehokkaan markkinointimateriaalin tekemiseen. 

Opetan teitä jakamaan ja työskentelemään yhdessä Canva-projektien parissa, mikä tehostaa organisaationne sisäistä viestintää ja yhteistyötä. Canva-koulutuksen myötä opitte hyödyntämään Canvaa tehokkaasti, mikä vähentää suunnitteluaikaanne ja tekee suunnittelusta joustavampaa.

Canvan käyttöönotto-koulutuksessa opitte, miten otatte Canvan haltuun ja teette sillä esim. somejulkaisujen kuvia, videoita ja jopa esitteitä valmiiden elementtien ja pohjien avulla tai vapaasti ideoiden. Canva-kurssilla innostetaan osallistujia vapauttamaan luovuutensa ja löytämään uusia tapoja ilmaista itseään graafisen suunnittelun kautta.

”Minusta koulutus oli aivan loistava juuri tällaisenaan, enkä keksi kyllä yhtään mitään kehitettävää, pahoittelut!”

Seurakunnan Canva-koulutukseen osallistunut

Pyydä tarjous Canva-koulutuksesta!

Kiitos yhteydenotosta! Otan yhteyttä pian.

 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn

Tutustu Canva-kouluttajaan

Olen Sara Kuusivuo. Nuorena intohimoni oli piirtäminen ja maalaaminen - myöhemmin olen päässyt toteuttamaan itseäni Canvalla! Adoben ohjelmat ovat kankeita ja monimutkaisia. Canvan avulla olen voinut päästää luovuuteni valloilleen, ja visuaalinen suunnittelu on yksi suurimpia ammatillisia intohimojani tällä hetkellä.

Käytän päivittäin Canvaa, kun hoidan asiakasyritysten markkinointia ja oman yritykseni sisällöntuotantoa. Se säästää niin paljon aikaa ja parasta Canvassa on myös se, että siellä on tallessa kaikki kuvat ja tuotokset, jolloin ne eivät vie tilaa tietokoneelta.

Olen pitänyt Canva-koulutuksia onnistuneesti useille eri alojen asiakkaille ja hyvin eri kokoisille toimijoille. Olen kouluttanut myös yhdistyksiä, seurakuntia ja säätiöitä. Ota yhteyttä, jos organisaationne tai tiiminne haluaa ottaa kaiken irti Canvasta. Suunnitellaan sopiva Canva-kurssikokonaisuus juuri teidän tarpeisiinne.

En malta odottaa, että pääsen mukaan Canva-matkallenne: olittepa sitten yritys, organisaatio, tiimi tai yhdistys, autan mielelläni!

IMG_4800.jpg
bottom of page